IPAF Kursus

Hos Zeppelin Rental vægter vi sikkerhed meget højt, og vi ønsker, at vores kunder er og føler sig sikre, når de betjener vores lifte.

Derfor udbyder vi nu IPAF kurser til operatører af lifte. IPAF står for International Powered Access Federation og er et globalt anerkendt kursus, stiftet af en brancheorganisation, der promoverer en sikker og effektiv brug af lifte.

Kurset har til formål at øge sikkerheden for de personer, som betjener liften, men også for hele arbejdspladsen, samt at sikre en bedre og mere effektiv brug af lifte.

Efter endt kursus får du et PAL kort og et certifikat (Powered Access Licence), der viser, at du har bestået kurset og kan betjene en lift sikkert og effektivt. PAL kortet og certifikatet er ligeledes globalt anerkendt og dit bevis på, at du har gennemført IPAF kurset. Kortet og certifikatet er ikke et fysisk kort, men får elektronisk gennem IPAF app’en. Dermed kan du sende dig IPAF bevis til formanden eller lign. forinden et job.

PAL-kortet er gyldigt i 5 år og gælder for de kategorier, som er bestået på kurset.

 

IPAF Kursets indhold

IPAF kurset bliver afholdt af vores instruktør Per Poulsen.

Undervisningen kan foregå på dansk eller engelsk, og du kan tage et IPAF-kurset på alle vores lokationer. Passer det dig bedre, at vi afholder kurset hos dig, er dette også en mulighed.

 

Zeppelin Rental tilbyder undervisning i kategorierne:

  • 1B
  • 3A
  • 3B
  • Harness bruger kursus

 

Kursets varighed: 7,5 timer

Pris: kontakt os for at få et tilbud

IPAF Category Images 3B, 3B+

Send bookingforespørgsel på IPAF kurset

Du er også velkommen til at kontakte vores instruktør Per Poulsen på tlf.: +45 25 10 99 56 for detaljer om kurset.

Hent IPAF app’en og få dit PAL card på mobilen